Skip to content
Food Protein Laboratory 食品タンパク質機能学研究室

Food Protein Laboratory 食品タンパク質機能学研究室

Investigating protein for health, quality, and safety

  • Home
  • 研究室のニュース
  • 担当授業
  • 研究内容
  • 研究室のメンバー
  • 卒業生の就職先
  • ダウンロード • リンク
  • 教員紹介
    • 教員紹介
    • 発表論文
  • English
  • Lab News
  • Classes
  • Research
  • Members
  • Careers: Our graduates
  • Downloads & Links
  • About me

担当授業

担当授業科目

全学共通科目:加工食品の現状と今後の展望(主題B)

農学部開設科目:基礎生物化学(分担)、食品タンパク質化学、食品産業キャリア演習、オリーブ学、食品科学実験Ⅰ、食品科学実験Ⅱ

大学院開設科目:食品タンパク質機能学特論、希少糖食品科学特論(分担)

  • English
  • Lab News
  • Classes
  • Research
  • Members
  • Careers: Our graduates
  • Downloads & Links
  • About me
    • About me
    • Publications
  • Home
  • 研究室のニュース
  • 担当授業
  • 研究内容
  • 研究室のメンバー
  • 卒業生の就職先
  • ダウンロード • リンク
  • 教員紹介
    • 教員紹介
    • 発表論文
  • English
  • Lab News
  • Classes
  • Research
  • Members
  • Careers: Our graduates
  • Downloads & Links
  • About me
Food Protein Laboratory 食品タンパク質機能学研究室 Proudly powered by WordPress